شرکت رسمی پارسیان آنتالیا | اقامت ترکیه , خرید ملک در ترکیه , خرید آپارتمان در آنتالیا

اخبار

توضیحات اخبار

اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه

  • اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه (1)
  • اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه (2)
  • اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه (3)
  • اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه (4)
  • اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه (6)

اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه

براساش تصمیم منتشر شده در تاریخ ۱۹٫۰۹٫۲۰۱۸ در روزنامه رسمی، برخی مقررات در مورد گذار خارجیان به تابعیت ترکیه تغییر کرده است. شهروندی ترکیه به طور مستقیم به خارجیانی که حداقل ۲۵۰٫۰۰۰ دلار املاک و مستغلات در ترکیه خریداری می کنند، داده می شود.(اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه)

اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه

سوال: روند درخواست شهروندی در ترکیه چگونه انجام میشود؟
پاسخ: هنگامی که شما ملکی به ارزش بیش از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار خریداری می کنید، جهت اخذ شهروندی ترکیه، درخواست خود را به اداره کل زمین و کاداستر (اداره تاپو) ارسال می کنید. بعد از درخواست شما، آنها گزارش ارزیابی و اسناد انتقال بانکی را بررسی می کنند. اداره تاپو مدارک شهروندی را بین ۳ تا ۷ روز تایید می کند. با تاییدیه شهروندی، ما در همان روز و بدون آنکه در انتظار وقت ملاقات بمانیم، جهت اجازه اقامت همزمان، به اداره
مهاجرت مراجعه خواهیم کرد. با تصویب و اجازه اقامت، ما در انتها از اداره کل جمعیت و شهروندی مراجعه خواهیم کرد. پس از درخواست تاپو، تمام
فرآیند در دفتر اطلاعات شهروندی خاص در استانبول و آنکارا دنبال می شود. آنها درخواست شهروندی را بین ۴۵ تا ۶۰ روز نهایی می کنند.

چگونگی دریافت شهروندی در ترکیه

سوال: آیا خانواده ام هم شهروند ترکیه می شوند؟
پاسخ: بله شما، همسر (یا شوهر) و تمام فرزندان زیر ۱۸ سال (در تاریخ درخواست) شهروندی ترکیه دریافت میکنید.

سوال: آیا باید یک ملک به ارزش بیش از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار خریداری کنم یا می توانم چند ملک و در مجموع به این ارزش خریداری کنم؟
پاسخ: شما ممکن است چندین ملک را خریداری کنید که مجموع ارزش آن بیش از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار است. شما باید همزمان برای همه اقدام به خرید کنید. اداره اسناد (تاپو) اگر ارزش اعلام شده بیش از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار باشد، درخواست های شهروندی را قبول می کند.

سوال: (اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه)

مسئولیت وزارت محیط زیست و شهرسازی چیست؟
پاسخ: این وزارتخانه با ارزیابان وفادار، صحت ارزش اعلام شده در قانون اسناد را کنترل میکند که ارزش ملک خریداری شده بالاتر از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار باشد. تمام ارزش املاک باید توسط انتقال بانکی به فروشندگان املاک پرداخت شود.

سوال: چگونه باید نرخ ارز دلار و لیر را محاسبه کنم؟
پاسخ: در تاریخ درخواست، اداره اسناد (تاپو) نرخ ارز را به ارزش بانک مرکزی ترکیه (efektif satış kuru) محاسبه می کند.

سوال: این روند چقدر طول می کشد؟
پاسخ: این پروسه بین ۴۵ تا ۶۰ روز زمان خواهد برد. دولت به منظور کاهش زمان، یک دفتر شهروندی ویژه افتتاح کرده است.

سوال: آیا من همه شرایطش را داشته باشم ، شهروندی بصورت خودکار به من اعطا خواهد شد؟
جواب: نه ، تصویب شهروندی مشروط بر گرفتن تاییدیه از واحدهای امنیت ملی است که متقاضی هیچ تهدیدی برای امنیت ملی ندارد.

سوال: آیا می توانم با سرمایه گذاری املاک تجاری با درآمد اجاره خرید کنم و شهروندی ترکیه را بگیرم؟
پاسخ: بله، هر ملکی که خریداری شود، شامل این قانون خواهد شد. در اینجا میتوانید ملکهای با درآمد اجاره را بررسی کنید.

سوال: به نظر می رسد درخواست برای شهروندی ترکیه پیچیده است. آیا برای این پروسه کمک خواهید کرد؟
پاسخ: تیم متخصص پارسیان آنتالیا با شما خواهد بود تا شما را در این روند هدایت کند. ما از سال ۲۰۰۴ برای همراهی و رسیدن به خانه رویایی مشتریانمان، شادی ۱۰۰ درصدی آنها را تضمین کرده ایم.

سوال: من وقت ندارم که به ترکیه سفر کنم. چگونه می توانم شهروندی ترکیه را دریافت کنم؟
پاسخ:اگر شما وکلاتنامه ای به پارسیان آنتالیا ارسال کنید، ما شما را آغاز تا پایان پروسه همراهی خواهیم کرد.

سوال: در یک سند ملک چند نفر ممکن است، نامشان ذکر شود؟
پاسخ: فقط یک نفر و خانواده درجه یک می توانند شهروندی بگیرند.

سوال: من قبلا املاکی در ترکیه خریداری کرده ام آیا می توانم برای شهروندی درخواست کنم؟
پاسخ: تقاضاهای اخذ سند ملکی بعد از تاریخ ۱۸٫۰۹٫۲۰۱۸ (در اداره تاپو)، می توانند از طریق سرمایه گذاری شهروندی ترکیه را بدست آورند.

سوال: آیا زمانیکه شهروند دایم ترکیه شدم باید شهروندی فعلی خودم را باطل کنم؟
جواب: خیر، قوانین ترکیه اجازه می دهد شما شهروندی دوتابعیتی یا چند تابعیتی داشته باشید. این بستگی به مقررات کشور شما دارد.

سوال: آیا باید در صورت پذیرش شهروندی ترکیه، باید خدمات ارتش ترکیه را بگذرانم؟
پاسخ: برای این پرسش چند پاسخ وجود دارد. اگر فرزند شما زیر ۱۸ سال است، هنگامی که به سن نظام وظیفه برسد، بله، آنها موظف به انجام خدمات نظامی (سربازی) هستند. برای شهروندان دو تابیعیتی شرایط وجود دارد؛ شما این امکان را دارید که بین دو کشور انتخاب کنید. اگر قبلا خدمت سربازی را تکمیل کرده اید، ممکن است لازم باشد تا آن را ثابت کنید. برای افراد بالای ۲۲ سال، لازم است در تقاضانامه سوال کنید که آیا شرایط خاصی در اداره کل جمعیت و شهروندی برای اطلاعات مناسب در این خصوص وجود دارد.

در مورد اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه مشاوران پارسیان آنتالیا توضیحات کاملتری را خدمتتان ارایه میدهند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: مطالب سایت محافظت شده